De Hele Olifant - extra nieuwsbrief - mei 2022

 

Als ons leven in lijn is met de universele wetmatigheden, functioneert het optimaal, komt het overeen met wie we in essentie zijn, is het in balans en harmonie met het grotere geheel en draagt het bij aan het welzijn van alle mensen en al het leven.
‘Samenlevingen in Balans’ is de term waarmee ik verwijs naar samenlevingen waarvoor geldt dat inzicht in de werking van de universele wetmatigheden een inherent onderdeel is van alle aspecten van de cultuur.


Lieve mensen,
Dit is een korte, extra nieuwsbrief met een bijzondere aankondiging wat beteft mijn werk: mijn twee boeken De Hele Olifant in Beeld en Samenlevingen in Balans, de vorderingen van het werk aan mijn volgende boek(en), mijn streven bij te dragen aan meer bekendheid rond de universele wetmatigheden, wat allemaal begon met mijn intentie om bij te dragen aan de transformatie van leren en onderwijs, zodat het overeenkomt met wie we in essentie zijn. En dit alles op zo’n manier dat het bijdraagt aan het welzijn van alle mensen en de Natuur wereldwijd, niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn en dus ook voor de komende zeven generaties.

 

Universele wetten in The Trueman Show podcast van Jorn Luka
Te zien vanaf donderdagavond 19 mei 2022
In deze extra, heel korte nieuwsbrief wil ik graag met jullie delen dat ik vorige week Jorn Luka, de maker van de zeer goed bekeken Trueman Show podcasts, hier thuis op bezoek heb gehad voor het maken van een podcast over mijn boeken. We hebben het uitgebreid over De Hele Olifant in Beeld gehad en ook een beetje over Samenlevingen in Balans. Alles bij elkaar - meer dan twee uur - is als video podcast te zien en te luisteren vanaf a.s. donderdagavond (19 mei 2022) o.a. via: Jorn Luka - YouTube en The Trueman Show - Jorn Luka
Ik ben zelf best wel benieuwd hoe het is geworden, want het iets heel anders om met Jorn te zitten praten dan om straks naar mezelf te kijken en te luisteren…
Voor iedereen die benieuwd is naar een korte introductie over de universele wetten is dit een prachtige gelegenheid om daar kennis mee te maken.
Mocht je mogelijk meer geïnteresseerden kennen, dan zou ik het heel fijn vinden als je deze informatie doorstuurt, zodat het onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen kan komen.

 


Agenda
Op dit moment zijn er helaas geen uitnodigingen, maar uitnodigen zijn welkom! Mochten er meer uitnodigingen komen, dan is de meest actuele informatie te vinden op de agenda op mijn website

Verder is er de Esoterra Podcast Marja de Vries, De Hele Olifant in Beeld, 10 maart 2020

En zijn er  twee video's voor iedereen te zien online:
De 5G presentatie van 5 juli 2020 in de Hanzehof in Zutphen
= op YouTube:  Informatieavond over 5G in de Hanzehof te Zutphen 
= op Bitchute: Informatieavond over 5G

De Sophia mythe presentatie van 23 oktober 2020
= op Bitchute: De Sophia mythe, wétiko en zelforganisatie

 

Tot zover het nieuws rond ‘De Hele Olifant in Beeld’, ‘Samenlevingen in Balans’ en mijn verdere werk.

Lieve groetjes,

Marja de Vries