Interviews in verband met het boek "De Hele Olifant in Beeld"

Interview: Hoe kunnen wij als mensen in harmonie met de natuur leven? (Pdf-Bestand) interview door Josje de Baat en Pia Ritman, geplubliceerd in de symposionbundel van stichting rozenkruis rond de 3 symposia: het schone, het goede, het ware, 2018


Interview:
'Lopen in de mist' (Pdf-bestand)interview door Vera Mulder, gepubliceerd in Teth, Vakblad van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, Jaargang 28, sept. 2012.


Interview:
'... een leven op weg... en op die weg naar een boek voor heel de aarde' Lopen in de mist' door Marianne Jaspar, gepubliceerd op de Earth Matters website, Het Andere Nieuws, 15 juli 2012.


Interview: 'English edition now available! - The Whole Elephant Revealed'
(in het Engels) door Helma Lieberwerth, gepubliceerd in de First edition van Level Five Quaning June 2012.


Interview: 'Ontdek de spelregels van het leven - Leven in Harmonie met de universele wetten' (Pdf-bestand), door Lien van Laere, gepubliceerd in het tijdschrift ChangeThink+, jaargang 2, Nr. 1, maart-mei 2011, p. 86-90.


Interview door Ton Langelaan van het Geluksmuseum (jan. 2011)
(Zie voor meer over het Geluksmuseum
) Deel 1:

Deel 2:Interview
: 'Hoe schrijf je een boek als "De Hele Olifant in Beeld"? (Pdf-bestand)gepubliceerd in In Balans, ECOtherapie nieuwsbrief, okt. 2009, 3e jr.-nr. 6, p.1-2.Interview: 'Alles is met alles verbonden', interview door jounaliste Karen Bosveld,
Klik hierInterviewfimpje op newtide.tv

Op de website van Esther van Benthem is een kort interviewfilmje te zien met mij en een kort artikel van mij over het boek 'De Hele Olifant in Beeld': Hoe kunnen we weten wat werkt en wat niet werkt.


 

 

terug