Verhalen over ervaringen met de universele wetten in mijn persoonlijke leven

 

Toen ik tijdens het schrijven van 'De Hele Olifant in Beeld' een steeds beter inzicht kreeg in de universele wetmatigheden, kon ik terugkijkend op mijn persoonlijke leven herkennen op welke momenten ik onbewust al kennis had gemaakt met de werking ervan. Hier zijn alvast een paar voorbeelden daarvan. Andere verhalen zullen binnenkort volgen.

 

Spirituele ecologie

Kennismaking metDe Wet van Eenheid: alles is met al het andere verbonden. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1990 in het noorden van Manitoba in Canada

 

De vrouw die zo graag een beer wilde zien

Kennismaking met de Wet van Aantrekking. Dit verhaal is gebaseerd op een persoonlijke ervaring die ik had in 1990 in het noorden van Manitoba in Canada.


Als door de bliksem getroffen

Synchroniciteit en de Wet van Dynamische Balans. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1992 op Vancouver Island in Canada.

De wapiti-herten

Kennismaking met het Spiegelprincipe. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1993 in Montana, USA. (zie ook het verhaal achter mijn naam)

Gaan voor wat ik het allerliefste wilde

Wanneer we onze zielewens volgen werken de universele wetten in ons voordeel en gaat alles niet alleen makkelijker, maar krijgen we ook nog veel meer dan we zelf voor mogelijk hadden gehouden. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1993-1994.

De ontmoeting met de Grandmotherspirits

De Wet van Overeenstemming: we zijn meer dan ons fysieke lichaam. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1994 in Montana, USA.

De spirit van de vallei

Angst, Liefde en het Spiegelprincipe. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1994 in Montana, USA.

Spoorzoeken in de wereld van de force

De Wet van Overeenstemming: alles dat in de wereld van de materie bestaat, bestaat ook in de wereld van de force. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1995 tijdens een cursus van Tom Brown, Jr. in New Jersey, USA.

Meer dan één paar ogen

De Wet van Trilling en de Wet van Overeenstemming: alles is energie, we hebben een fysiek lichaam en met onze fyieke ogen nemen we de fysieke wereld waar. Daarnaast hebben we ook een force lichaam en met onze 'force ogen' nemen we de energie in de wereld van de force waar. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1996 tijdens een van de cursussen van Tom Brown, Jr. in New Jersey, USA.

Niet-lokale communicatie

De Wet van Eenheid en Wet van Overeenstemming: alles is met al het andere verbonden en het is mogelijk om op de niet-fysieke niveaus van de werkelijkheid te communiceren met iets of iemand die zich heel ergens anders bevindt. Een persoonlijke ervaring die ik had in 1990 in het Noorden van Manitoba en die ik pas beter begreep in 1996 tijdens een van de cursussen van Tom Brown, Jr. in New Jersey, USA.

Nieuwe vormen van leren

De Wet van Eenheid, de Wet van Ritme, de Wet van Dynamische Balans en Synchroniciteit. Mijn persoonlijke ervaring tijdens het schrijven van het boek 'De Hele Olifant in Beeld', 2003-2006.

 

Andere verhalen die binnenkort nog zullen volgen:

Geen hiërarchie maakt ruimte voor zelforganisatie

De Wet van Trilling: we zijn allemaal uniek. De Wet van Polariteit: alles is relatief en de waarde en/of betekenis wordt bepaald door de context. Wet van Eenheid en de Wet van Dynamische Balans, wanneer we ons deel voelen van een geheel, en er geen hiërarchie is maar communicatie op basis van zelfinzicht en gelijkwaardigheid kan er zelforganisatie ontstaan. Een persoonlijke ervaring die ik had in de periode 1983-1985 toen ik in het Vrouwen Vredeskamp Greenham Common in Engeland woonde. (zie in afwachting van mijn verhaal vast al e verhalen op de Greenham website)

Onvoorwaardelijke liefde kan lagere trillingen transformeren

De Wet van Liefde die ook bekend is als de Wet van Macht. Een persoonlijke ervaring die ik had tijdens mijn eigen healingsproces.